MENAVILLE SAFAGA

4 stele

EGIPT / HURGHADA / HURGHADA

Din data:
Durata
Adulti
Copii

Facebook

   

Hotel MENAVILLE SAFAGA

 Hotelul Menaville Resort se afla localizat la Marea Rosie, la 45 km distanta de aeroportul Hurgada, la 8 km de orasul Safaga si 180 km de maretul Luxor.
Hotelul a fost construit in anul 1991, ultima renovare s-a facut in anul 2010.
Se intinde pe o suprafata de 86,000 mp si are o plaja privata de 700 m cu nisip-pietris, ponton.

 Hotelul are 1 cladire principala de 1 etaj( doar receptie) si un complex de corpuri de 1 etaj si 2 etaje.

In total sunt disponibile 301 camere astfel:
- 144 Camere Standard( Gradina/ Piscina, max. 2+2 pers., 20-30 mp, inclusiv balcon si baie);
- 103 Camere Superioare( Vedere la mare, max. 3+1 pers., 30-35 mp inclusiv balcon si baie);
- 6 apartamente( Vedere la mare, max. 4+2 pers., 70 m2 inclusiv balcon si baie); Bungalow-uri,
- 11 camere pentru persoane cu dizabilitati si camere interconectate.
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu conexiune prin satelit, telefon, frigider si baie privata cu uscator de par.

Camera Standard are o capacitate de maxim 2+2, o suprafata de 20-30 mp, au balcon si baie. Sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu conexiune prin satelit, telefon, frigider si baie privata cu uscator de par. Exista posibilitatea pentru oaspeti de a primi 2 camere interconectate, 1 pat suplimentar poate fi adaugat. Au vedere la gradina, sau la piscina sau la munti.

Camera Superioara are o capacitate de max. 3+1, o suprafata de 30-35 mp, au balcon si baie. Sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu conexiune prin satelit, telefon, frigider si baie privata cu uscator de par. Exista posibilitatea pentru oaspeti de a primi 2 camere interconectate, 1 pat suplimentar poate fi adaugat. Au vedere la gradina si mare.

 Baruri si restaurante: Hotelul Menaville are 3 restaurante: restaurantul principal, care se se afla in cladirea principala( aici se serveste mic dejunul, pranzul si cina in regim bufet deschis) si 2 restaurante a la carte( contra cost).
Oaspetii regasesc o varietate de preparate din bucataria internationala in cadrul restaurantelor.
5 baruri dintre care 2 sunt contra cost: Beach bar, Swimming pool bar, Windsurf center bar, Diving center bar si Oriental Shisha bar.


-Club pentru copii( 4-12 ani);
- Centru Spa "Menaville Spa", unde oaspetii beneficiaza de urmatoarele servicii: electroterapie, masaj, dus Charcot, bai cu hidromasaj, sala fitness, proceduri cu namol (de la inceputul lunii mai si pana la sfarsitul lunii septembrie).
Centrul Spa al hotelului Menaville este considerat unul dintre cele mai renumite din zona Marii Rosii, inca  de cand a fost deschis in anul 1999.

Centrul spa are o suprafata de aproximativ 800 mp si o suprafata de 1000 mp inconjuratoare. Cladirea include:
Receptie, serviciu medical si check room, 2 jacuzzi, 2 sali de schimb, 2 saune (barbati si femei), 2 camere pentru terapie cu apa, camere pentru terapie electro, sala de gimnastica si sali de masaj.
Grupul de experti care opereaza pentru spa se caracterizeaza prin experienta sa deosebita si eficienta in acest domeniu!

-5 baruri dintre care 2 sunt contra cost: Beach bar, Swimming pool bar, Windsurf center bar, Diving center bar si Oriental Shisha bar.-Centru International de Diving;
-Centru International Wind Surf& Kite Surf;
-Shopping Center
-Internet cafe;
-Plaja privata;
-Programe de animatie;
-Terenuri de tenis;
-Discoteca;
-Jacuzzi& Sauna;
-Masa de tenis;
-Biliard;
-Jocuri pe plaja;
-Seif la receptie gratuit;

 Hotelul are piscina exterioara( fara incalzire) cu o sectiune pentru copii, la care oaspetii au gratuit umbrele, sezlonguri si saltele.
Plaja hotelului este cu nisip- pietris, ponton, are o adancime de 10-15 m, la care oaspetii au gratuit umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape de plaja.


Zona Safaga este renumita pentru scufundari;  mii de scafandrii si ecoturisti vin aici pentru a se bucura de minunile uimitoare ale recifurilor de corali si de diverse feluri de creaturi marine. Aceste creaturi marine variaza intre: vertebrate, nevertebrate, reptile, mamifere, crustacee, animale spongioase, corali moi si pietrosi care formeaza minunate colonii multicolore sub apa.
Menaville Resort are un centru modern de scufundari "MENADIVE", care este gestionat de Christa & Laurenz din anul 1992 si este echipat in mod exceptional: rezervoare de otel de 12 litri, o selectie de echipamente de inchiriere( de exemplu, camere de luat vederi etc.). Exista o piscina cu apa dulce pentru a clati echipamentul si un dulap pentru depozitarea peste noapte.

Zona Safaga este considerata una dintre cele mai bune locuri pentru surfing din intreaga zona a Marii Rosii. Clubul "Nathalie Simon"  este situat pe plaja hotelului Menaville. Zona de windsurf este un loc cu vant puternic, oaspetii se pot bucura astfel de curse lungi. Vantul termic din Safaga se resimte pe perioada intregului an cu o consistenta impresionanta.
In fata plajei, incepatorii se vor simti in totala siguranta pentru prima experienta de sailing.
Kitesurf
Foarte preocupati de siguranta, hotelul Menaville, a distantat zona de kitesurf de cea pentru windsurf si au gasit astfel  locul pentru kitesurf perfect: laguna cu apa de mica adancime intr-un golf mare si frumos in mijlocul desertului.
Centrul de Kitesurf al hotelului Menaville face parte din Organizatia internationala de Kitesurfing.

Gratuit: volei pe plaja, darts, tenis de masa
Cu plata: sala fitness, sauna, masaj, baie cu aburi, jacuzzi, centru Spa, teren tenis, inchiriere rachete tenis, biliard, diving, windsurfing, kitesurfing. 

;

Loading ...

Doriti mai multe detalii?

Tel:

0723424230

Email:

office@splendidtravel.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: